Salgótarján 100

Tisztelt Túrázó! 

Salgótarján 2022-ben ünnepli várossá nyilvánításának 100. évfordulóját. Ez alkalomból a Zöld Út Természetjárók Egyesülete „Salgótarján 100” elnevezésű, ingyenes túramozgalmat hozott létre, megemlékezve e jeles eseményről, továbbá a természetjárás népszerűsítését kívánja előtérbe helyezni. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy túramozgalmunk felkeltette érdeklődését és vállalkozik arra, hogy teljesítse feltételeit. Túráinkon bárki részt vehet, aki úgy gondolja, hogy ehhez megfelelő testi és lelki erőnléttel rendelkezik. Reméljük, hogy akik vállalkoznak a teljesítésre, szép élményekkel gazdagodva, sok különlegességet, érdekességet megismerve térnek haza túráinkról. 

A teljesítés feltételei a következők: Aki a Zöld Út Természetjárók Egyesülete által 2022. január 1. és 2022. december 31. között meghirdetett családi, rövid, közepes és hosszú (nehézségi szintjének megfelelően különböző pontszámokkal ellátott) túrákon igazoltan részt vesz, év végére összesen legalább 100 pontot elér. Az adott túra teljesítésének igazolását a túravezető végzi az igazolófüzetben. 

A feltételek teljesítőit emléklappal (ST100 „laza” turista), a többszörösen teljesítőket (300 pont „kemény”, 600 pont „kőkemény” turista) emléklappal és egyedi ajándéktárgyakkal jutalmazzuk. Aki a meghirdetett túrákból minden túrát teljesít, külön díjazásban részesül! Mindezek átvételére később ismertetett helyszínen (www.zute.hu honlapon, 2023. január 1-től látható) lesz lehetőség, 2023. év elején. A teljesítésről szóló igazolófüzetet személyesen lehet leadni péntekenként 16–17 óra között az egyesület székhelyén, vagy megcímezve, a Zöld Út Természetjárók Egyesülete részére, a 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. címre kérjük elküldeni legkésőbb 2023. január 12-ig. A túramozgalomhoz kapcsolódó kérdéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várjuk. 

IGAZOLÓFÜZET LETÖLTÉSE ÉS NYOMTATÁSA:

Igazolófüzetünk a következő linkről letölthető, A4 formátumban kétoldalasan kinyomtatható (A5 formátumra hajtható): nyomtatáshoz

Ha valakinek a kinyomtatás gondot okozna, korlátozott példányszámú igazolófüzet átvehető az egyesület székhelyén is (3100 Salgótarján, Fő tér 5.), a fent jelzett időpontban. 

A túramozgalomban mindenki saját felelősségére vesz részt, a Zöld Út Természetjárók Egyesületétől kártérítés semmilyen formában nem igényelhető. Az egyes túrák pontos leírása az „Eseménynaptár”-ban található.

Elérhetőségünk

Péntekenként 16:00–17:00 között vagyunk megtalálhatók a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban.

Címünk: 3100 Salgótarján, Fő tér 5.

Levelezési cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

E-mail: info@zute.hu