Egyesületünk

Egyesületünk, a Zöld Út Természetjárók Egyesülete (ZÚTE) 1994. január 1. óta működik. Célunk a rendszeres természetjárás és ennek népszerűsítése; a rendszeres gyalogtúrázás lehetőségének biztosítása; közösségi élet kibontakoztatása, építése, fenntartása; a lakosság szabadidősportjának segítése; természetjárással, környezetvédelemmel kapcsolatos ismeretterjesztés. Elsősorban a gyalogtúrázás, a teljesítménytúrázás, magashegyi túrázás szerepel programjainkban.

Tagsági díjaink 2023. évben:

  • felnőtt és nyugdíjas       3000 Ft
  • ifjúsági (tanuló)               1500 Ft

Tagdíjfizetésre minden év január hónapjában az egyesületi összejöveteleken van lehetőség, minden pénteken 16:00-tól 17:00-ig a József Attila Művelődési és Konferencia Központban (Salgótarján, Fő tér 5.)

Mit nyújtunk a tagsági díj ellenében? Először is sok-sok élményt, új barátokat, ami pénzben nem fejezhető ki. Másodsorban évenként megjelenő programfüzetet adunk tagjainknak, amelyből mindenki kedvére csemegézhet a különböző nehézségű túrák között. A tagok részt vehetnek a programokon, a ZÚTE taggyűlésén, az egyesületi összejöveteleken, részesülhetnek az egyesület által nyújtott kedvezményekben.

Mit várunk el a tagtársainktól? Aktív részvételt az egyesület céljainak megvalósításában, alapszabályunk betartását, a vezetőség határozatainak végrehajtását, a ZÚTE vagyon megóvását, sportszerű és természetbarát viselkedést.

Az egyesület meghirdetett rendezvényei nyitottak, azokon bárki részt vehet, nemcsak az egyesület tagjai. A részvétel lehetősége ingyenes.

Szívesen várunk magunk közé mindenkit, aki csatlakozni szeretne hozzánk. Az egyesületünk tagja lehet bárki, aki az alapszabályunkat elfogadja és a tagsági díjat megfizeti. A tagfelvételről az elnökség dönt.

Kedves leendő túratársunk: amennyiben kellőképpen megfontoltad a döntésedet és elfogadod a ZÚTE tagsággal járó kötelezettségeket, akkor találkozzunk valamelyik egyesületi összejövetelen!

Nyilvántartási adatok

Az egyesület neve:  Zöld Út Természetjárók Egyesülete
Rövidített neve:  ZÚTE
Székhelye:  3100 Salgótarján, Fő tér 5.
Levelezési címe:  3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.
e-mail címe:  zoldutte@gmail.com
Honlap címe: www.zute.hu
Adószáma:  18630705-1-12
ÁFA törvény alapján: alanyi adómentes
Számlaszáma: 11741000-20176541
   
Tisztségviselői:  
  Mangó Éva elnök
   Áfra Miklós, elnökségi tag
  Félegyházi Éva, elnökségi tag
  Kadlót László, elnökségi tag
  Vincze Gábor, elnökségi tag
   
Taglétszáma 2024-ben:  114 fő

Támogatóink, partnereink

 
                                   
 
          
 
 

Elérhetőségünk

Péntekenként 16:00–17:00 között vagyunk megtalálhatók a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban.

Címünk: 3100 Salgótarján, Fő tér 5.

Levelezési cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

E-mail: info@zute.hu