• Slideshow01

  Zöld Út
  Természetjárók Egyesülete

 • Slideshow02

  Zöld Út
  Természetjárók Egyesülete

 • Slideshow03

  Zöld Út
  Természetjárók Egyesülete

 • Slideshow03

  Zöld Út
  Természetjárók Egyesülete

Segítők kirándulása

Kategória
**** Hosszú túra
Dátum:
2022-10-22
Szervező:
ZÚTE

Idén a segítők kirándulásán, október 22-én tervezett túránk célpontja a Rozsnyói-hegység második legmagasabb csúcsa, az 1293 méter magas Pozsálló (szlovák nevén Skalisko) lesz, ahonnan tiszta időben jól kivehetők a Magas-Tátra vonulatai is. A gyalogtúra Csucsomból (Čučma) indul, és a betléri kastélynál ér véget (a táv kb. 19 km, a szintemelkedés 850 m).

Egy rövidebb túrára is van lehetőség: Csucsomból (Čučma) a rozsnyói kálvária érintésével a betléri kastélyhoz (a táv kb. 7,5 km, a szintemelkedés 300 m). Ezután még van idő a kastélyt is megnézni.

Azok, akiknek túl hosszú lenne a túra, a betléri reprezentatív vadászkastély és 57 hektáros, romantikus építményekkel, műbarlanggal és vízeséssel ellátott csodálatos angolparkjának megtekintésével tölthetik a napot.
A kiránduláson bárki részt vehet, de a jelentkezésnél elsőbbséget, az útiköltségnél kedvezményt élveznek, akik az év során részt vesznek az egyesület munkáiban. 100% kedvezményben részesülhet (tehát ingyen utazhat) a szeptember végéig legtöbb pontot összegyűjtő 25 túratársunk, a pontlistán utánuk következő 25 túratársunknak pedig 50% lesz a kedvezménye.

A kirándulás önköltségi árát a jelentkezők számától függően később tudjuk megadni.

A kirándulásra az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:

Jelentkezés űrlap

Ebbe a pontgyűjtésbe a közösségi feladatainkért kapott pontok számítanak bele, a túrákon való részvételért járó pontokat a jövő évi szálláskedvezménynél vesszük figyelembe.
Az elvégzett munkákat az alábbi űrlapon tudjátok feljegyezni:

Tevékenységek űrlap

 
 

Powered by iCagenda

Elérhetőségünk

Péntekenként 16:00–17:00 között vagyunk megtalálhatók a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban.

Címünk: 3100 Salgótarján, Fő tér 5.

Levelezési cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

E-mail: info@zute.hu